zondag 28 juni 2015

Amsterdam City Swim 2015 (2013-2014)

 

 
Lieve Allemaal,
 
Drie keer is scheepsrecht, dit jaar zwem ik voorlopig voor de laatste keer mee met de Amsterdam City Swim. Nog één keer wil ik de vreselijke ziekte van ALS een warm hart toedragen door dit jaar 2015 meter in de prachtige grachten van Amsterdam onder mijn bruggen door te zwemmen. Ik ben er inmiddels aan gewend om tussen 2000 mensen en nog meer vissen, rivierkreeftjes, ratten, schildpadden door me een weg naar de finish te zwemmen. Dank alvast voor al jullie support!
 
Groetjes, Fransje
 
 

Lieve Allemaal,

Vorig jaar heb ik met veel plezier en angst met 2000 deelnemers de Amsterdam City Swim uitgezwommen. Over mijn angst voor vissen en andere waterbeesten ben ik nog niet echt heen gekomen. Zelfs in de open aquariums op Bonaire vloog ik het water uit bij elke vis die ik tegen kwam, en ook al durfde ik daar niet tussen de schildpadden te zwemmen, blijkbaar gaat me dat hier in de grachten wel gebeuren. De route is het zelfde als vorig jaar en de start is bij het scheepvaartmuseum. Via de Nieuwe Herengracht zwem ik onder 'mijn bruggen' door, een rondje om de Magere brug, en finish ik op de Keizersgracht ter hoogte van de Reguliersgracht.
Natuurlijk ga ik niet zomaar het het water in, ik zwem voor het goede doel voor de spierziekte ALS. Dit is een verschrikkelijke ongeneselijke zenuw- en spierziekte, waarbij de spieren één voor één uitvallen. Gemiddeld leeft iemand nog maar drie jaar nadat de diagnose gesteld is. Voor meer onderzoek naar deze ziekte is dus geld nodig. Mochten jullie, net als ik dit een goed doel vinden om voor te zwemmen, dan kunnen jullie een donatie doen op onderstaande link! Ik wil jullie voor alle donaties en alle support, vooral namens stichting ALS, heel erg bedanken!

Liefs Fransje 
Lieve Allemaal,

Maxima deed het vorig jaar en dit jaar heb ik besloten mee te zwemmen met de Amsterdam City Swim op 8 september. Hoewel ik het doodeng vind ga ik proberen mijn angst te overwinnen en 2013 meter te zwemmen tussen de vissen, zeehonden, haaien, rivierkreeftjes, muskusratten, drollen, fietsen, winkelwagens, lijken, en alles wat er nog meer te vinden is in de Amsterdamse grachten. De start is bij het scheepvaartmuseum. Via de Nieuwe Herengracht zwem ik onder 'mijn bruggen' door, een rondje om de Amstelsluis, en finish ik op de Keizersgracht ter hoogte van de Reguliersgracht.
Ik zwem niet alleen om over mijn angst voor vissen heen te komen, maar ook voor de spierziekte ALS. Dit is een verschrikkelijke ongeneselijke zenuw- en spierziekte, waarbij de spieren één voor één uitvallen. Gemiddeld leeft iemand nog maar drie jaar nadat de diagnose gesteld is. Voor meer onderzoek naar deze ziekte is dus geld nodig. Mochten jullie, net als ik dit een goed doel vinden om voor te zwemmen, dan kunnen jullie een donatie doen op onderstaande link! Ik wil jullie voor alle donaties en alle support, vooral namens stichting ALS, heel erg bedanken!

Liefs Fransje

En nee, alsjeblieft geen foto's terug sturen van vissen of dergelijke!! Pas na 8 september! Haha!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten