zondag 6 juni 2010

2010-06-06


Als Noortje, just back from the USA, komt , komt Robbie ook en Nicolette, die pas echt back is from the USA samen met Shaggie. Zoals gewoonlijk was er de avond tevoren nog een feestje ( nog gefeliciteerd Mees !) en zo kwamen ze met zijn vieren om half drie ’s-nachts aan in Parijs. De volgende dag rondleiding door Nicolette, die hier 1 jaar stage heeft gelopen en de weg goed kent. Aan het einde van de middag kwamen ze terug op de boot, een beetje moe.



Volgende dag was fietsdag. We hadden uitgelegd hoe het VELIB-syteem werkte. Dat zag iedereen wel zitten. Met een creditcard werden 4 fietsen geregeld na door veel schermen heen getikt te hebben. Onze gasten hadden vooral gratis gelezen. In de veronderstelling voor slechts één euro een fiets gehuurd te hebben voor de hele dag, is er lustig op los getrapt en een grote Tour de Paris gemaakt. Het afrekenen van de fietsen aan het einde van de dag viel toch tegen, ca 40 (!) euro per fiets moest worden afgetikt ! Iedereen heeft veel gezien, maar ook een dag van ‘ we willen het er niet meer over hebben !’ Ik wel ! Nog met speciale dank aan Nicolette, die zei (en ik hoor dat niet zo vaak) : ‘hadden wij toch maar naar René geluisterd !’




Zaterdag hebben we een rondvaart gemaakt op de boot. Samen hadden Noor en Nicolette nog drie vriendinnen in Parijs, één op stage, waar de andere twee logeerden. Met negen man hebben we een rondje Eiffeltoren gedaan met veel Kodakmomentjes. Behalve voor de kapitein was dit het minst vermoeiende deel voor onze gasten in Parijs.
Posted by Picasa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten